Wanbetaling, incasso en business mediation

 

Hoe best onbetaalde facturen recupereren

 

Wanbetaling, incasso & business mediation

Onbetaalde facturen innen is voor veel bedrijven een delicate en vervelende taak. Het sturen van herinneringen of aanmaningen is nog steeds geen garantie tot betaling.

In de curatieve fase van uw credit management zijn er verschillende opties om dit met een externe partner te optimaliseren.

 

Outsourcing van de opvolging

Laat de opvolging van uw facturen uitvoeren door gespecialiseerde partijen. Deze mogelijkheid kan perfect gecombineerd worden met factoring (voorfinanciering van uw facturen), maar kan ook losstaand, zowel in uw naam als de naam van een derde partij. Ook dit is maatwerk en kan dus aangepast worden aan wat voor u de ideale opvolging van uw klanten is.

 

Mediation en arbitrage

Laat onbetaalde facturen niet tussen de relatie van u en uw klanten staan. Met arbitrage en business mediation worden uw problemen vaak opgelost zonder uw commerciële relatie te schaden. Deze optie is ideaal voor Belgische klanten en goedkoop, snel en discreet. Bovendien is dit een oplossing die ook werkt voor kleine onbetaalde facturen en voor verkoop aan particulieren.

 

Internationaal incasso

Voert u internationale handel? Dan is het innen van onbetaalde facturen niet altijd evident. Met de juiste ondersteuning op vlak van incasso kan u ook internationale handelsvorderingen innen.

De juiste aanpak en middelen brengen u verder, laat u hierin correct adviseren en ondersteunen. De combinatie van verschillende oplossingen maakt een sterke strategie. CCM staat u graag bij in de selectie en keuze voor een goed credit management.