Over het Centrum voor Credit Management

 

 

 

Centrum voor Credit Management

Het Centrum voor Credit Management (CCM) informeert, adviseert en begeleidt KMO’s naar winstmaximalisatie en risicobeperking door de optimalisatie van het credit management en de eventuele kredietverzekering.

Als ondernemer krijgt u te maken met vele financiële mogelijkheden én risico’s. Van wanbetalers en faillissementen van klanten tot uw behoefte aan financiering en het doorvoeren van risicovolle veranderingen. Hoe kan u hierin de beste keuzes maken?

 

CCM: uw partner in kredietverzekering en credit management

Vanuit een helikopterzicht kijkt CCM naar uw organisatie, ambities, eventuele zorgen en bedrijfsdoelen. We bieden u objectief en onafhankelijk advies bij de mogelijkheden van kredietverzekering en uw credit management. Onze ondersteuning is steeds op maat van uw bedrijf en uw situatie.

Met het Centrum voor Credit Management kiest u voor een onafhankelijke vertrouwenspartner en een sterk netwerk van verzekeraars en stabiele partners. Met meer dan 15 jaar ervaring in kredietverzekering en credit management voor KMO’s is CCM een partner waar u zeker eens mee gesproken moet hebben.