Kredietverzekering

 

Kredietverzekering op basis van uw bedrijf en strategie

 

Kredietverzekering op maat

Een kredietverzekering omhelst zowel een preventief, curatief als beschermend luik. Dit laatste is uniek omdat het de enige oplossing is die u zekerheid van betaling geeft. Indien uw klant u niet betaalt, zal de kredietverzekeraar u betalen.

Om tot een optimale dekking tegen de meest interessante voorwaarden te komen, vertrekt het Centrum voor Credit Management altijd vanuit de strategie van uw bedrijf… maatwerk dus. Kredietverzekeringen worden aangeboden door vele partijen en via verschillende kanalen. Bestaande contracten zijn soms niet meer marktconform en niet altijd op maat van de onderneming uitgewerkt.

 

Kredietverzekeraars vergelijken

Laat uw huidige kredietverzekeringspolis optimaliseren door CCM of laat ons een gepaste polis samenstellen indien u met kredietverzekering wil gaan werken. CCM beschikt over meer dan 12 jaar ervaring en wordt door de FSMA erkend als gespecialiseerd tussenpersoon in kredietverzekeringen. Wij werken voor een uitgebreide portefeuille van bedrijven over het hele land en actief in diverse sectoren.